vesti24.mk

Tag : јована горчовска

ЗАБАВА

(18+) Фотографка ги претвара своите модели во андрогини и еротски кукли

Ferad Aruc
Фотографиите на Јоана Грочовска се склони и поставени како помалку живи суштества за разлика од гротескните пластични кукли на Ханс Белмер. Пораката која ја носат...