vesti24.mk

Tag : јован кукузел

ЗАБАВА

Празник посветен на вечното покровителство на Мајката Божја

admin
Овој празник е во врска со почитувањето на Пресвета Богородица како заштитничка и покровителка на сите христијани. Настанот што се празнува на 1 октомври (с.с.)...