vesti24.mk

Tag : Јован М

МАКЕДОНИЈА

Ова се тинејџерите хакери од Србија: Беше полуден по компјутери, но не ни помислувавме дека…

Ferad Aruc
Двајцата српски државјани, 19-годишниот Јован М. од Прокупље и 21-годишниот Вукашин Д. од Рума, биле уапсени под сомнение дека биле администратори на сервисот “Webstresser”. Во...