vesti24.mk

Tag : Јован Проевски

ВЕСТИ

Љубомир Јовески за ДВ: Обвинителството ќе биде ослободено од центри на моќ

admin
Овинителството беше неефикасно, пристрасно и зависно. Ако бидам избран, ЈО ќе постапува во согласност со законите и ќе биде ослободено од партиските стеги и центри...