vesti24.mk

Tag : Јозеф Марија Бартомеу

СПОРТ

Беко го продолжува и проширува договорот за спонзорство со ФК Барселона

Ferad Aruc
Беко, водечкиот бренд за апарати за домаќинство во Европа го објавува продолжувањето на спонзоството на ФК Барселона, кое ќе приложи бројни возбудливи заеднички иницијативи во...