vesti24.mk

Tag : Јорданци

ЗАБАВА

Јорданците се светски прваци во пушење тутун, со помош на власта и компаниите

admin
Процентот на пушачи во Јордан е највисок во светот, повеќе од 80 проценти од мажите во Јордан пушат или редовно користат никотински производи, вклучувајќи ги...