vesti24.mk

Tag : Јордан Хаџи Константинов Џинот

ЗАБАВА

Суеверија  запишани од Јордан Хаџи Константинов Џинот

admin
Суеверија запишани од Јордан Хаџи Константинов Џинот објави Македонската информативна агенција (МИА). Добродетељу сладкиј! Времето ми пројде, умо оште не ми дојде.1. Кукавицата ме проби,...