vesti24.mk

Tag : ЈПДП

МАКЕДОНИЈА

ЕБОР ќе даде уште 86 милиони евра за надградба на патната мрежа

Ferad Aruc
ЕБОР обезбедува 86 милиони евра за надградба на транспортната инфраструктура и зајакнување на регионалната интеграција на македонското јавно претпријатие за државни патишта (ЈПДП). Надлежните информираат...