vesti24.mk

Tag : јп комуналец

МАКЕДОНИЈА

„Вистината за ДУИ“: Исчезнати службени возила и работни машини во „Комуналец“ во Гостивар

Ferad Aruc
Раководството на Јавното претпријатие „Комуналец“ денеска одржа прес-конференција на која во склоп на кампањата „Вистината за ДУИ“ откри дел од наводните злоупотреби направени во последниот...