vesti24.mk

Tag : јп лајка

ВЕСТИ

Активистите за заштита на животни и животна средина бараат разрешување на директорката на ЈП Лајка – обвинуваат за незаконско работење

admin
Драгана Велковска активистката за заштита на животни и животна средина и членка на Советот на Град Скопје поднесе барање до градоначалникот на град Скопје за...