vesti24.mk

Tag : јп македонски шуми

ВЕСТИ

ЈП „Македонски шуми“: Да ги зачуваме шумите од пожари

admin
Поради зачестената појава на шумски пожари во последниов период на територијата на целата држава, со што е сериозно загрозен шумскиот фонд,ЈП „Македонски шуми“ апелира шумите да...