vesti24.mk

Tag : Јуан

СВЕТ

Пекинг тргнал во жестока пресметка, ќе ја “истурка” Америка од местото економска сила!

Ferad Aruc
Кина ги преземала првите чекори кон тоа увозната нафта да ја плаќа во јуани наместо во американски долари, во рамките на настојувањата на официјален Пекинг...