vesti24.mk

Tag : Јужноафриканска

ЖИВОТ

Новото откритие може да промени сè што знаеме за човековата еволуција

admin
Проучувањето на ДНК примероците на предците на современиот човек покажаа дека нашиот вид е многу постар отколку што се мислеше досега. Студијата дошла до заклучок...