vesti24.mk

Tag : јужноафрикански вид

ЗАБАВА

Што имаат заедничко британскиот, јужноафриканскиот и њујоршкиот вид на коронавирус?

admin
Новите видови на коронавирус кои се откриваат во одредени региони и пошироко меѓу населението, предизвикуваат нова пандемија на страв и неизвесност. Вирусолозите предупредија дека SARS-CoV-2,...