vesti24.mk

Tag : јуриј козлов

ЗАБАВА

На овој детски хирург и Американците му симнуваат капа: Руски лекар спаси над 10.000 детски животи

admin
Доктор Јуриј Козлов, шеф на Центарот за хирургија и одржување во живот на новороденчиња, многумина го сметаат за најдобар детски хирург во светот. Во својата...