vesti24.mk

Tag : јуџна кореја

СВЕТ

Ким повика на дијалог, но Американците не спијат: Армијата е подготвена за борба во секој момент!

Ferad Aruc
Главниот командантна американските сили во Јужна Кореја изјави дека Соединетите Американски Држави се подготвени за борба против Северна Кореја во секој момент. Генералот Винсент Брукс...