vesti24.mk

Tag : Љиљана Петровиќ

ЖИВОТ

Никогаш не му отидов на гробот и не ги слушам неговите песни – проговори менаџерката на Тоше!

admin
За Љиљана Петровиќ. менаџерката на починатиот пејач Тоше Проески, 16. октомври 2007 година за секогаш ќе биде синоним за болка. Таа ноќ по враќањето од...
ЖИВОТ

Десет години Љиљана Петровиќ не оди на 16 октомври на гробот на Тоше

admin
Менаџерката на поп-ѕвездата Тоше Проески, Љиљана Петровиќ, која беше со него во автомобилот кога тој загина, по 10 години од неговата смрт си ја отвори...