vesti24.mk

Tag : Љубен Арнаудов

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Богдан Илиевски, Борис Дамовски, Јане Ченто и Љубен Арнаудов излегуваат од притвор?

admin
Пратеникот Љубен Арнаудов, и организаторите на протестите за „Заедничка Македонија“ Борис Дамовски и Богдан Илиевски излегуваат од Шутка. Скопска апелација ги прифатила нивните жалби и...