vesti24.mk

Tag : Љубе Рајевски

МАКЕДОНИЈА

Рајевски поднесе оставка од директорска позиција во НЛБ Банка

admin
Љубе Рајевски долгогодишен директор во НЛБ Банка си поднесе оставка. На седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 27 месецот, Љубе Рајевски, поднел писмено...