vesti24.mk

Tag : Љуби љуби но глава не губи

ЗАБАВА

Видео: Ова е за секоја осуда – Гидро денес би бил напаѓан поради оваа сцена од „Жикина династија“

admin
Серијата филмови „Жикина династија“ е вистински феномен и еден од најгледаните во историјата на југословенската кинематографија. Најмногу благодарејќи на маестралниот Драгомир Бојаниќ Гидро. Една сцена...