vesti24.mk

Tag : љубовен белег

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Поминавте страстен состанок со партнерот, од кој се вративте со „љубовен белег“? Еве како да го санирате

admin
Идејата партнерот да ви направи љубовен белег или популарно наречен „шливка“, можеби вчера беше добра идеја, но денес, кога треба да си ги завршите работните...