vesti24.mk

Tag : љубовни врски

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Осум архетипови во врските: Кој сте вие?

admin
Нашите стилови на функционирање во врската се мешавина од нашата биологија, темперамент, емоционална историја, искуства и повратни информации што ни ги испраќа светот. Додека еден...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

admin
Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме...