vesti24.mk

Tag : љубовта

Uncategorized

Само едно прашање открива со кого имате работа во љубовта

admin
Едно едноставно прашање може да открие многу нешта за психолошката состојба на личноста, вели психологот Дастин Вуд. Ако прашате некого што мисли за другите луѓе...