vesti24.mk

Tag : Љубов и секс

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Најлошата работа што може да ја направите на првиот состанок

admin
Сигурно ви се случило некогаш да помислите дека првиот состанок минал одлично, но личноста со која сте излегле никогаш повеќе не ви се јавила. И...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Сексуална терапевтка открива кој е најчестиот проблем што паровите го имаат во креветот

admin
Нан Вајз е сексуална терапевтка и когнитивен научник која го проучувала сексот од сите аспекти уште од 80-тите години на минатиот век. Како терапевтка чиј...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Не толерира насилство врз жената и уште 9 знаци по кои ќе го препознаете вистинскиот маж

admin
Мажите растат и созреваат на различни начини. Некои созреваат на осумнаесет години, а некои остануваат со тинејџерски дух до триесеттите години. Сепак психолозите откриваат како...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Како да му дозволите некому засекогаш да си замине: Понекогаш така е најдобро…

admin
Колку и да сакате вашата љубовна врска да трае засекогаш и да биде исполнета со љубов и разбирање, понекогаш тоа едноставно е невозможно. Не ви...