vesti24.mk

Tag : љупчо бојаџиев

ВЕСТИ

ФОТО:Градоначалникот на Кратово, Бојаџиев со поддршка од Заев ќе подигаат споменици на бугарските окупатори во центарот на Кратово

admin
Градоначналникот на Кратово, Љупчо Бојаџиев, со потекло од Струмица, родното место на Зоран Заев, а сега со место на живеење во Кратово на својот Фејсбук...