vesti24.mk

Tag : Љупчо Георгиевски

Uncategorized

Првиот човек на „Макпетрол“ Андреја Јосифовски лани зел плата од …

admin
Првиот човек на „Макпетрол“ Андреја Јосифовски лани зел плата од 120.000 евра. Во текот на 2016 година членот на Управниот одбор, Андреја Јосифовски остварил плата...