vesti24.mk

Tag : Љупчо Димовски

ВЕСТИ

Димовски: Со денешното отворањe за можноста за формирање Влада на национален спас, се покажа дека гласањето на (само)доверба е со краток рок!

admin
Денешното отворање на условената можност за формирање заедничка или Влада на национален спас само покажа дека собраниското изгласување на (само)доверба е со краток рок на...
ВЕСТИ

Димовски: Македонското земјоделие со оваа Влада го доживува најмрачниот период

admin
Во радио „Лидер“ гостуваше поранешниот министер за земјоделие и претседател на СПМ, Љупчо Димовски кој кажа дека земјоделието во последните 4 години го доживува најмрачниот...