vesti24.mk

Tag : Љупчо Коцарев

ВЕСТИ

Коцарев: Македонската историја не треба да биде тема за политичко пазарење!

admin
Историјата на Македонија и македонската култура воопшто не се и не треба да бидат теми за политичко пазарење. Се надевам оваа книга, како и книгата...
ВЕСТИ

Избрано ново раководство на МАНУ, претседател ќе биде академик Љупчо Коцарев

admin
Македонската академија на науките и уметностите денеска избра ново раководство со мандат од четири години, почнувајќи од 1 јануари 2020 година. За нов претседател на...