vesti24.mk

Tag : њујорк тајмс

МАКЕДОНИЈА

„Њујорк Тајмс“: Галичка свадба треба секој да ја посети

Ivana
Познатиот американски весник „Њујорк тајмс“ ја смести Македонија на листата од девет земји кои имаат најдобри европски фестивали. На листата е издвоена Галичката свадба како...