vesti24.mk

Tag : њу џерси

ЦРНА ХРОНИКА

Семеен масакр за новогодишната ноќ: Мирен тинејџер го убил цело свое семејство, поштедил само два члена на фамилијата

Ferad Aruc
Тинејџерот не давал отпор при апсењето, а сите кои го познавале за него немале ниеден лош збор. 16-годишниот тинејџер го убил своето семејство и семејната...