vesti24.mk

Tag : ќерката

ЉУБОВ И СЕКС

Како кумановски татко дознава дали неговата ќерка има дечко? – Фото

Ferad Aruc
Знаеме дека татковците се секогаш многу заштитнички настроени кон нивните деца, а особено кон нивните ќерки. Татковците секогаш сакаат да знаат со кого се гледаат...