vesti24.mk

Tag : ќерки

ЗАБАВА

Легенда за сината пеперутка: Оваа приказна е сè што треба да знаете за животот

admin
Постои една источна легенда за човек кој ја загубил сопругата, но имал две мали ќерки. Девојчињата биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење....