vesti24.mk

Tag : Ќе вложите 15.000 евра

БИЗНИС ЕКОНОМИЈА

Ќе вложите 15.000, а ќе заработите 30.000 евра за една година

Ferad Aruc
За производство во пластеници потребно е да се вложат 15.000 евра, а ако родот биде богат, и нема штети, во првата година може да се...