vesti24.mk

Tag : Џамал ​​Кашоги

ВЕСТИ СВЕТ

Тајни снимки откриваат како Саудијците ги замолчуваат критичарите на принцот: Ми рекоа да изберам меѓу две сценарија и беа смртно сериозни

Ferad Aruc
27-годишниот Омар Абдулазиз, саудиски опозициски активисти и близок соработник на исчезнатиот саудиски новинар Џамал Кашоги, раскажал како саудиските власти се обиделе да го замолчат. Абдулазиз...