vesti24.mk

Tag : Џамији

СВЕТ

Лондон затвара 500 Цркви и отвара 423 нови Џамии…

Ferad Aruc
Лондон при 423 џамии, продолжува гради џамии врз урнатини на британски иконски христијански цркви ширум Британија… Тивката исламизацијата на Лондон е речиси завршена, со стотина...