vesti24.mk

Tag : Џанг Сјаолеј

Uncategorized СВЕТ

Пирамидална измама на векот ја тресе Кина: Инвеститорите изгубиле 4,7 милијарди долари, беснеат протести ширум земјата

Ferad Aruc
Кинеските власти се обидуваат да ги смират протестите кои избиле по пропаста на една инвестициска шема во која милиони инвеститори, според податоците на полицијата, изгубиле...