vesti24.mk

Tag : Џафери

ВЕСТИ

Андов контра Заев и Џафери: Изборите не мора да се одложат за прием во НАТО

admin
Зоран Заев и Талат Џафери за да го променат датумот за одржување на изборите почнаа да ја збунуваат јавноста со пораки дека поради НАТО е...
Uncategorized

Џафери до пратениците ги доставил барањата од Министерството за локална и ЗЕЛС за локалните избори

admin
Министерството за локална самоуправа и Заедницата на единиците на локалната самоуправа побарале од Собранието на Република Македонија да најде решение за надминување на состојбата поради...