vesti24.mk

Tag : Џевдет Хајредини

ВЕСТИ

Хајредини се согласи со едно со Мицкоски: Ќе победите сигурно на избори

admin
Господине Мицкоски, дали ќе има кога вие ќе победите на предвремените избори, затоа што последни редовни избори во Македонија имало последно во 2006 година, дали...