vesti24.mk

Tag : Џек Мевосек

ЗАБАВА

Решена мистерија стара 130 години: Докажано кој бил Џек Мевосек

admin
Еден од најнеславните убијци во британската историја, Џек Мевосек убивал пред скоро век и половина, и неговиот идентитет е една од најдолго нерешените мистерии во...