vesti24.mk

Tag : Џемали Саити

ВЕСТИ

Саити: „Рекет“ негативно ќе влијае на рејтингот на судството

admin
Претседателот на Здружението на судии Џемали Саити за новото законско решение за Јавното обвинителство (ЈО) вели дека воопшто не е важно во какви услови е...