vesti24.mk

Tag : џем

ЗАБАВА

Џем од јаболка како лек – Еве зошто го нарекуваат „слатка инфузија“

admin
Џемот од јаболка како лек е природно средство за подобрување на дигестијата, прочистување на кр-вта и зголемување на железото кај луѓе кои патат од анемија....