vesti24.mk

Tag : Џенерал моторс“

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

„Џенерал Моторс“ инвестира две милијарди долари во стартапот за електрични возила „Никола’“

admin
Стартапот за електрични возила „Никола“ и „Џенерал Моторс“, синоќа најавија стратешко партнерство со инвестиција на „ЏМ“ вредна две милијарди американски долари, за производство на теренски...