vesti24.mk

Tag : Џеноа

ВЕСТИ СВЕТ

Избегнал смрт во Џенова: Се почнало да пука, а тој се фатил за жица и така висел со часови!

Ferad Aruc
Трудницата Џулија Органо опишала како нејзиното момче, со кое чека бебе, го преживело рушењето на мостот во Џенова држејќи се за жица 20 метри над...