vesti24.mk

Tag : Џепароши во државна каса

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Џепароши во државната каса

Ferad Aruc
Знаете ли како крадеа џепарошите во скопските автобуси. Ќе се качеа неколкумина од нив во преполн автобус и ќе почнеа да ја бараат жртвата со...