vesti24.mk

Tag : џепчии

ЗАБАВА

Погледнете како овие двајца џепчии во Кина крадат од луѓето – Вакво нешто немате видено!

admin
Стапчињата за јадење се кратки, зашилени дрвени стапчиња кои се во пар еднакви по должина и се користат како традицинален прибор за јадење во Кина,...