vesti24.mk

Tag : Џејми Редкнап

Uncategorized

Модна елита помеѓу спортистите – кои се најдобро облечени фудбалери? (фото)

admin
Во минатото, фубалерите не обрнуваа многу внимание на својот изглед, но се чини дека во последно време тие се помалку прават модни утки. Повеќето европски...