vesti24.mk

Tag : Џејмс Коми

Uncategorized

Коми: Нема сомнеж дека Русија се мешала во изборите во САД

admin
Немам сомнежи дека Русија се мешала во претседателските избори во Соединетите Американски Држави, но нема докази дека успеала да ги намести гласовите, изјави поранешниот директор...