vesti24.mk

Tag : Џејн Безуденхут

Uncategorized

Мрачна семејна тајна на милијардерот: Испливале страшни детали за таткото на Маск

Ferad Aruc
Таткото на милијардерот Илон Маск има дете со својата поќерка, која ја посвоил кога имала 4 години. Неверојатното открие на британските медиуми така би можело...