vesti24.mk

Tag : џибути

СВЕТ

Тука ќе почне Третата светска војна: Речиси сите светски сили имаат воена база во оваа мала држава за која повеќето не слушнале

Ferad Aruc
Најголем број на странски воени бази на светот се концентрирани на мала површина во една африканска држава – Џибути. Оваа мала држава со површина од...