vesti24.mk

Tag : Џим Матис

СВЕТ

Сериозни американски закани за Русија и Кина! Матис: Ако не предизвикате, тоа ќе биде вашиот најлош ден

Ferad Aruc
Пентагон ја објавил новата воена стратегија на САД во која како главна закана се означени Кина и Русија, Северна Кореја и Иран. По повеќе од...